U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.
Wit-Wit
Badmintonclub

Welkom bij badmintonclub Wit-Wit Ronse! Op deze website lees je het laatste nieuws over de club en zijn leden en vind je de uurroosters van de trainingen, informatie over het liggeld, de contactgegevens van de trainers en veel meer.

2020-12-12

Snoepverkoop

De jeugdwerking maakt grote sprongen. We werken met steeds beter gediplomeerde trainers en werken meer op maat. Hier komt natuurlijk een kostenplaatje bij kijken. Als we in de toekomst verder willen blijven groeien en willen investeren in nieuw materiaal (shuttles,rackets,etc.) en in de opleidingen van onze trainers, kunnen we dat niet zomaar. We hebben jullie hulp daarbij nodig!

Meer informatie
2020-12-12

Betaling lidgeld seizoen 2022-2023

Het lidgeld voor het huidig seizoen kan vanaf nu worden betaald. Deadline: 30 september! inschrijvingen -> lid-2022-2023

Meer informatie
Facebook post picture
Geplaatst: 12-03-2023

‼️ De nieuwe clubkledij is er‼️ Heren 3 en Heren 4 (samen op bezoek bij De Mintons) hadden vandaag de eer om als eerste ploegen met de nieuwe clubkledij te spelen. We hebben er eventjes op moeten wachten, maar het resultaat mag gezien worden! 🤩 Dank aan sponsors Taverne Verdi , Badmintonshop Houthoofd en IMS Belgium !

Geplaatst: 28-02-2023

Vandaag eindigt de voorverkoop van de snoepverkoop. Laatste kans dus voor het indienen van jouw bestelling snoepzakjes via de website vandaag! 🍬🍭

Facebook post picture
Geplaatst: 14-02-2023

Het is weer zo ver! Tijd voor onze snoepverkoop ten voordele van onze jeugdwerking. Elke jeugdspeler of recreant zal op training een brief meekrijgen met de nodige uitleg, ook zal elk lid een mail ontvangen met deze brief. De voorverkoop zal lopen t.e.m. 28/02/23. Tot dan kan uw bestelling doorgegeven worden op deze website: website link Niet onbelangrijk: de drie personen die de meeste zakjes verkopen, kunnen een prijs winnen! Reminder: indien u geen mail ontvangt, kan het zijn dat u nog niet in ons systeem zit. U kunt zich altijd aanmelden via de website om via mail nieuwtjes en info te ontvangen over onze club.