U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.
Wit-Wit
Badmintonclub

Jeugdtrainingen

Ben je tussen de 5 - 16 jaar en op zoek naar een snelle, explosieve en krachtige sport? Maar vind je techniek, motoriek en behendigheid minstens even belangrijk? Dan is badminton DE sport voor jou! Kom naar sporthal t'Rosco en laat onze gediplomeerde trainers jou kennis maken met de snelste sport ter wereld!

Waar moet je zijn?

Sporthal 't Rosco, Leuzesteenweg 241, Ronse.

Wanneer kan je komen trainen?

5 - 12 jaar
  • Woensdag van 13u30 tot 15u00.
  • Zaterdag van 10u00 tot 11u30.
13 - 16 jaar
  • Woensdag van 13u30 tot 15u00.
  • Zaterdag van 11u30 tot 13u00.

Geen trainingen:

Zaterdag30 september 2023Beschikbaarheid sporthal
Woensdag 1 november 2023 Feestdag
Zaterdag18 november 2023Tornooi Wit-Wit
Zaterdag16 december 2023Beschikbaarheid sporthal
Zaterdag23 december 2023Beschikbaarheid sporthal
Zaterdag17 februari 2024Jeugdcup Wit-Wit Ronse 2024
Zaterdag 2 maart 2024 Beschikbaarheid sporthal
Zaterdag 20 april 2024Beschikbaarheid sporthal
Zaterdag 11 mei 2024Beschikbaarheid sporthal

Wat moet je meenemen?

Een sportieve outfit en kleurvaste zolen.

Hoe ziet zo een training eruit?

Na een gezamenlijke opwarming worden alle spelertjes ingedeeld in groepen, dit op basis van hun niveau en leeftijd. Elke groep krijgt training van een gediplomeerde trainer (Er zijn 2 trainers aanwezig met een trainer-B diploma, alle andere trainers zijn in het bezit van een initiaterdiploma badminton). In de beginnersgroep wordt er vooral gefocust op de fundamenten van het badminton. (Hoe houd ik mijn racket vast? Hoe geef ik een goeie opslag? Hoe beweeg ik op een badmintonterrein?) Naarmate de spelers beter worden stromen ze door naar een hogere groep. Spelers die uit onze hoogste groep komen zijn klaar om competitie/ tornooien te spelen bij de grote jongens.

Naast een gekwalificeerde jeugdsportcoördinator helpen onze eigen jeugdspelers ook bij de trainingen! Dit zijn spelers die te oud zijn geworden voor de jeugdtrainingen of spelers die al in een competieploeg spelen. Door hun jonge leeftijd kunnen zij makkelijk de brug vormen tussen onze jeugdspelertjes en de trainers. Als er soms een oefening niet direct duidelijk is kunnen zij het dan nog eens uitleggen in "jongerentaal". Alleen maar voordelen dus!

Contacteer ons

Heeft u een vraag over de werking van onze club?